Impresszum

Norma Diagnosztika Kft.
1038 Budapest, Papírgyár u. 58-59.
Telefon:  +36 1 815 4370
Fax: +36 1 815 4379
E-mail: norma@normadiagnosztika.hu

Ezen az oldalon általános tájékoztatás található cégünk internetes honlapjáról. A Norma Diagnosztika Kft-vel kapcsolatos kérdés, illetve a honlap tartalmával kapcsolatos bármilyen javaslat esetén kérjük, forduljon munkatársunkhoz:
Norma Diagnosztika Kft.
Bencze Bernadett
bencze.bernadett@normadiagnosztika.hu

Licencjogok

A Norma Diagnosztika Kft. tevékenységét innovatív és informatív honlappal kívánjuk bemutatni. Reméljük, meg tudtunk felelni ennek a célkitűzésnek. Mindenekelőtt fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy a weboldalunk által tartalmazott szellemi alkotások, például szabadalmak, kereskedelmi védjegyek és szerzői jogok törvényi védettség alatt állnak. Ezen honlap használata nem biztosít jogalapot a Norma Diagnosztika Kft. szellemi tulajdonának felhasználására. A Norma Diagnosztika Kft. szellemi tulajdonának másolása, terjesztése, közzététele és a felhasználás bármilyen egyéb módja a Norma Diagnosztika Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül nem megengedett.

Felelősségvállalás kizárása

A cégünk honlapján található információkat kiemelt figyelemmel állítjuk össze és folyamatosan karbantartjuk. A leggondosabb ellenőrzés mellett sem garantálható azonban a weboldal teljes hibamentessége. Ezért a Norma Diagnosztika Kft. semmilyen felelősséget vagy garanciát nem vállal a honlapon publikált információk helyességéért, teljességéért és időszerűségéért. Ez kiemelten vonatkozik a hiperhivatkozással belinkelt internetes oldalakra. Ezek esetében idegen weblapokról van szó, amelyek tartalma kívül esik a Norma Diagnosztika Kft. ellenőrzési körén, ebből következően az ilyen honlapok tartalmával kapcsolatban minden felelősséget kizárunk. A Norma Diagnosztika Kft. semmilyen felelősséget nem vállal ezen internetes oldalak szolgáltatóinak adatvédelmi intézkedéseivel kapcsolatban. A Norma Diagnosztika Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyilvánosságra hozott információkat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa, kiegészítse vagy törölje. Azokban az esetekben, amikor internetes oldalunk a jövőre vonatkozó utalásokat tartalmaz, azok a Norma Diagnosztika Kft. vezetésének véleményét és megítélését tükrözik, ezáltal bizonyos fokú kockázatnak és bizonytalanságnak vannak kitéve. A Norma Diagnosztika Kft. nem köteles az ilyen, a jövőre vonatkozó utalásokat aktualizálni. Az ilyen hivatkozásokkal kapcsolatosan minden felelősség nyomatékosan ki van zárva.

Védjegyoltalom

Eltérő jelzés hiányában a Norma Diagnosztika Kft. weboldalán található valamennyi márka jogvédett. Ez érvényes mindenekelőtt a társaság logotípiájára, illetve a cégarculat egyéb jelképeire.

Szerzői jogok

Copyright 2012 Norma Diagnosztika Kft. Minden jog fenntartva. A honlap teljes tartalma, beleértve a képeket, videókat  és grafikus ábrázolásokat a szerzői jog és a szellemi tulajdont védő egyéb törvények védelme alatt áll. Ezen oldalak bárminemű terjesztése, közzététele és megváltoztatása nem megengedett.  A weboldal tartalmának kereskedelmi célból történő másolása, terjesztése, módosítása és más internetes oldalon történő felhasználása a Norma Diagnosztika Kft. előzetes hozzájárulása nélkül nem megengedett. A Norma Diagnosztika Kft. fenntartja a jogi lépések lehetőségét ezen tilalom megsértőivel szemben.