Bemutatkozás

A Norma Diagnosztika Kft innovatív vérelemző rendszereket fejleszt, gyárt, illetve szállít az in-vitro diagnosztikai (IVD) piac számára.

Termékválasztékunk gerincét klinikai kémiai analizátorok és a kapcsolódó reagensek, hematológiai analizátorok és reagenseik, valamint ionszelektív analizátorok alkotják. Termékeinket mind humánegészségügyi intézmények, mind állatgyógyászati klinikák használják. A Norma Diagnosztika Kft. az általa szállított, összetett diagnosztikai készülékek üzembehelyezéséhez és karbantartásához szükséges műszaki szolgáltatásokat is biztosítja.

Cégünk kollektívája a labordiagnosztikai rendszerek fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében sokéves tapasztalatot szerzett, elkötelezett vezetőkből és munkatársakból tevődik össze. A miskolci székhelyű, a Debreceni Egyetemmel és a Centrum-Lab Kft-vel közösen létrehozott és működtetett Norma Innovációs Központ célja az, hogy a cégünkben rendelkezésre álló sokéves, a labordiagnosztika terén felhalmozott speciális tudást egyesítse az Észak-kelet Magyarországon koncentrálódó orvosi és műszaki kutató-fejlesztő szellemi kapacitással. Cégünk az Innovációs Központban folyó munka mellett kiterjedt együttműködést folytat a szakma legfontosabb hazai műhelyeivel, laboratóriumokkal, kutatóintézetekkel és egyetemekkel. Számos szabadalmat nyújtottunk be a labordiagnosztikát forradalmasító műszaki megoldásokra és fejlesztés alatt álló saját termékeinkben világújdonságnak számító, szabadalommal védett külföldi találmányt is alkalmazunk.

Icon